lauantai 28. marraskuuta 2015

KuMun joulumyyjäiset ja BLOGIHAASTE!


Starttasin vasta tänään omalta osaltani joulumyyjäisten kauden Kuopion Muotoiluakatemian myyjäisissä. Asiakaskuntaa, samoin kuin myyjiäkin oli ilahduttavan paljon paikalla ja hyvin oli kuulema väkeä riittänyt koko päivän ajan. Tiloissa oli myös avoinna Kuopion Rouvasväenyhdistyksen käsityökoulun näyttely, jossa oli kaikkea betonitaiteiluista himmeleihin ja lastenvaatteisiin. Itsekin on tullut vilkaistua aina mitä ohjelmistossa olisi, mutta aika ei ole vielä riittänyt osallistumiseen asti - ehkäpä kevätkaudella!
Aioin napsia muutaman kuvankin myyjäisten tunnelmista, mutta mulla oli tänään niin änkyrä taapero mukana, että sain olla melko vikkelä liikkeissäni että sain käytyä edes suunnilleen läpi tarjonnan. Kiukutteleva lapsi alkoi kiukuttaa minuakin ja kiukkuisena siivoan, joten tämä päivä starttasi joulunvalmistelut jo siinä mielessä :D

Sen verran ehdin kuitenkin hankintoja tekemään (koska olin sentään nohevana etukäteen varaillut) että kävin hakemassa mukaani tämän Ateljee Keltaisen Talon ihanan jouluisen juuttikassin!

Joulua, rauhaa ja rakkautta - what else can you need?


Sen myötä keksinkin seuraavaa, eli

BLOGIHAASTE: "Ilmianna paikallinen yrittäjä"!

Eli toivoisin arvon kollegabloggareita valitsemaan kolme paikallista yrittäjää, joita haluaisit lukijoillesi suositella mahdollisia joululahjahankintoja ajatellen! Itse olen erityisen ihastunut käsityöläisiin, mutta miksi kyseessä ei voisi olla muukin liike, jolta kenties löytyy mielestäsi Suomen laajin valikoima asiaa X tai muuten vaan tutustumisen arvoisia upeuksia hyllystään!
Haastathan myös kolme bloggaria mukaan vastaamaan haasteeseen!


Oma top 3:ni on Kuopiossa: 

1) Ateljee Keltainen Talo 

Tämä oli varmaan vähän arvattavissa ostoksenikin perusteella! Mutta fanittanut jo pitkään näitä naisia - monipuolinen ja hauska valikoima! Itse olen tykästynyt erityisesti postikortteihin ja printtitauluihin, mutta kehotan myös tsekkaamaan valtavan ihanat keittiöliinat ja muunkin valikoiman noiden juuttikassien osalta! Annan myös erityismaininnan hyvästä asiakaspalvelusta, sillä sain varauksen tämän päivän ostokseeni tehtyä huutelemalla Instan puolella! :D (www.ateljeekeltainentalo.com/ tai www.facebook.com/ateljeekeltainentalo)


Kuva lainattu Ateljee Keltainen Talo sivulta (http://www.ateljeekeltainentalo.com/)


Kuva lainattu Ateljee Keltainen Talo sivulta (http://www.ateljeekeltainentalo.com/)2) Handmade by Eeva

Handmade by Eeva valmistaa erilaisia painettuja kodintekstiileitä ja pintakäsittelyjä esim. tuoleihin. Ruusuiset laudeliinat kuuluu omiin suosikkeihin, mutta itse tällä hetkellä saunattomana huomautan että muutakin kuin löylytuotteita löytyy, mm. hauskoja tabletteja ruokapöytään! Aterin-kuosin avulla kävisi meidän taaperoltakin kattaus varmaan vielä entistä helpommin! :D
Lisätietoja löytyy Facebookin puolelta, www.facebook.com/HandmadebyEeva

Kuva lainattu Handmade by Eevan fb-sivuilta

Kuva lainattu Handmade by Eevan Fb-sivuilta3) Kyntteli 

Käsintehtyjä kynttilöitä, valikoima on monipuolinen väreiltään ja malleiltaan, joten joka sesonkiin varmasti löytyy jotain sopivaa. Laadukasta kästiyötä ja palavat hyvin ja kirkkaasti! Nappasin tähän kuvan Kynttelin fb-sivuilta näistä vähän jouluisemman värimaailman edustajista!
(www.kyntteli.fi ja www.facebook.com/Kyntteli-Ky-437524049684805)

Kuva lainattu Kynttelin fb-sivuilta
Tässäpä mun ainakin tämän hetken top 3! Innolla odottelen toisten postauksia aiheesta, sillä vielä ei ole missään nimessä myöhäistä lisätä muutamia asioita lahjalistalle - vaikka sitten omalleni! ;D

4 kommenttia:

 1. Haastan mukaan seuraavat joulubloggailijat:

  http://jouluasydamella.blogspot.fi/

  http://jenninkinkkuelamaa.blogspot.fi/

  http://jouluisiaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Painan sen mieleeni, ja kirjoitan kunhan tutustun paremmin paikallisiin yrityksiin! :) Ollaan aika vasta muutettu nykyiselle paikkakunnalle, niin en ole vielä käynyt katselemassa paikallisia yrityksiä, ja niiden tarjontaa :)

  VastaaPoista
 3. Ilo oli meidän puolellamme - kiitos ihanista kommenteistasi, lämmittää mieltämme! 😊 Todella hieno idea myös jakaa tietoa omista paikallisista pienyrittäjäsuosikeistaan, juuri sitä Suomi nyt tarvitsee. Hyvää kotimaista Joulua kaikille! 💛

  VastaaPoista
 4. Kiitos hauskasta ja erilaisesta haasteesta! :)

  VastaaPoista